030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Terugblik op 2016

happynewyeardog

Aan het einde van het jaar nemen we altijd een moment om te kijken wat wij als kliniek betekend hebben voor onze patiënten en te bedenken hoe we het komend jaar onze zorg nog meer kunnen verbeteren. Bij het nadenken over betere zorg, hebben wij altijd u als klant in gedachten. Immers waar zouden wij zijn zonder jullie? Het contact met u als klant is, naast het werk met de dieren, wat dit werk zo leuk maakt. Graag horen wij van u of u ideeën heeft om onze service te verbeteren.  U kunt ons hiervoor een email sturen naar info@dierenklinieklunetten.nl

Afgelopen zomer zijn we gestart met ons Huisdieren ZorgPlan en met vreugde merken we dat u als klant dit omarmd heeft. Vele klanten hebben inmiddels een HZP afgesloten. Voor wie nog niet bekend is met dit preventieve zorgplan, wat direct een behoorlijke korting geeft, kan een kijkje nemen op onze website https://www.dierenklinieklunetten.nl/, of ons opbellen  voor meer informatie. We leggen het graag aan u uit.

Een van de doelen die we dit jaar hebben, is om onze communicatie te verbeteren en alles helder uit te leggen. We zijn daarom ook blij met de aanschaf van een nieuw bloedanalyseapparaat. Met dit apparaat kunnen wij u als klant op een duidelijke en betere manier uitleggen wat de betekenis is van de verschillende bloedwaarden van uw dier en u gelijk een kopie van de waarden mee naar huis geven. Zo kunt u de uitslagen zelf bewaren. Natuurlijk bewaren wij ook altijd een kopie van de uitslag in de patiëntenkaart van uw huisdier.

Zoals ik al eerder schreef horen we graag van u wat belangrijk is voor u als klant. Heeft u een idee of een tip, schrijf het aan dan ons, dan kunnen we kijken of we hier iets mee kunnen doen. En mocht u juist heel erg tevreden zijn met ons, laat het dan weten door een klantervaring te schrijven op deze website: https://www.klantervaringen.nl/schrijf-een-ervaring?cid=7711

Tenslotte wensen wij alle dieren een heel rustig Oud & Nieuw en hopen wij dat 2017 voor zowel de baasjes als de dieren een fantastisch jaar gaat worden.

 

 

 

 

 

Comments are closed.


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT