030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Onze visie

Dierenkliniek Lunetten is een zelfstandige kliniek. Dat houdt in dat wij niet tot een keten behoren.

Wij zitten hierdoor niet vast aan het verplicht verkopen van bepaalde producten. Omdat wij onafhankelijk zijn, hoeven wij ons niet te houden aan bepaalde protocollen maar kijken wij met u samen wat de beste onderzoek- en behandelroute is.

Natuurlijk houden wij ons vak goed bij en volgen wij continue nascholingen. Samen met een groep zelfstandige klinieken hebben wij regelmatig vergaderingen over hoe wij ons prachtige vak kunnen verbeteren.

Daarnaast zijn wij lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD).

Voor ons staan het dier en de eigenaar op de voorgrond.  We zijn dier- en klantvriendelijk  en nemen daarom ruim de tijd om samen met u  behandelingen te bespreken. Soms kan dit ook betekenen dat de beste keuze geen behandeling is, bijvoorbeeld als uw dier te veel lijdt. Omdat we streven naar de beste oplossing voor u en uw dier, is de benadering persoonlijk. Om stress te voorkomen  houden we rekening met een rustige omgeving. Dit is mogelijk omdat we op afspraak  werken.

Wij streven naar duurzaamheid. Zo recyclen wij zo veel mogelijk producten binnen onze praktijk. Daarnaast geven we verantwoord advies over medicijngebruik om de vorming van een resistentie tegen bepaalde medicijnen zoals antibiotica tegen te gaan.


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT