030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Gedragstherapie voor honden

Bij ons op de praktijk bieden wij gedragstherapie aan voor alle soorten honden. De gedragstherapie word door Connie van Leeuwen aangeboden op elke laatste vrijdag van de maand.

Ons doel is om zo veel mensen en honden te helpen met verschillende problematiek. Hierdoor is onze prijs laag gehouden. Van kleine problemen zoals bang zijn voor de postbode tot complexe problemen zoals verlatingsangst kun je bij Connie terecht.

Als eerste word er een intake gesprek ingepland, hierbij word er goed naar de hond gekeken en naar de familie situatie. Dit intake consult duurt gemiddeld 1 uur. De gezinsleden komen bij dit eerste bezoek ook mee. Er word besproken wat de valkuilen zijn en wat de wens is. Tijdens dit gesprek kan er worden besproken wat de opties zijn om dit aan te pakken. Hier ga je in dit consult meteen mee van start.

Na het consult vind de maand er op een gratis telefonisch gesprek of een evaluatie plaats en kan hierbij worden besproken wat er wel en niet goed gaat. Als het nodig is kan er een vervolg consult ingepland worden voor een lagere prijs. Een vervolg consult duurt vaak 30 – 45 min.

Bent u benieuwd geworden of de gedragstherapie iets voor uw hond is vraag gerust bij de assistente om meer informatie of de kosten.

Foto van Connie

Gedragstherapeut Connie van Leeuwen


Al snel begon ik mij te interesseren voor diergedrag. Honden maar ook paarden waren voor mij erg interessant. Ik heb een aantal opleidingen en cursussen gevolgd omdat ik geprikkeld werd door mijn interesse. En nog steeds blijf ik ontwikkelingen volgen en leer ik bij.
De afgelopen 15 jaar werk ik vrij intensief als gedragstherapeut voor honden. Het blijft erg leuk om samen met de baasjes een hond die het even moeilijk heeft te helpen om een fijner toekomst tegemoet te gaan en te zien hoe blij de hond en de baasje worden van de verbetering, die komt door middel van advies en steun vanuit de gedragstherapie.


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT