030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Werkwijze

animals
Wij werken volledig op afspraak. Uiteraard berekenen we geen extra kosten hiervoor. U kunt zowel voor ’s middags als ’s avonds een afspraak maken behalve op de donderdagavond. Vanaf 9 uur ’s ochtends zijn we telefonisch bereikbaar.

Voordelen van op afspraak werken:

+ Voor u en uw huisdier geen lange wachttijden.
+ Minder stress voor uw dier door het ontbreken van andere dieren in de wachtkamer.
+ Geen kans op besmetting door contact met een ziek dier in de wachtkamer.
+ Wij weten van tevoren waarvoor uw dier komt en kunnen rekening houden met hoeveel tijd we voor u nodig zullen hebben. Uitzonderingsgevallen nagelaten, kunnen wij u daarom ruim de tijd geven indien nodig. Immers we hebben geen overvolle wachtruimte dankzij een goede planning.

Spoedgevallen:

Overdag kunt u voor spoedgevallen altijd bij ons terecht. Het makkelijkste kunt u ons eerst telefonisch benaderen. Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij de spoedkliniek in Utrecht tel.nr. 0900-2223000.

Ophalen van voer en medicijnen:

Maandag,dinsdag,woensdag en vrijdag 10.00-16.30 uur. Donderdag 10.00 tot 18.00

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 18.00-19.00 uur

Schikken deze tijden u niet maar wilt u wel wat ophalen? Bel even van te voren; mogelijk zijn wij aan het opereren en kunnen we u niet aan de balie helpen.

Voorzieningen in de praktijk:

In de praktijk treft u geavanceerde apparatuur waarmee we bloedmonsters kunnen analyseren, röntgenfoto’s kunnen maken, gebitsbehandelingen kunnen geven, gasnarcose apparatuur en hartbewakingsapparatuur. We zijn steeds op zoek naar het verbeteren van de kwaliteit van onze service. Uiteraard worden onze apparaten jaarlijks gecontroleerd en onderhouden.

Operaties:

Operaties worden in de praktijk verricht. We beschikken over de apparatuur en kennis om zo veilig mogelijk uw dier te kunnen behandelen.

Pijnstiller:

Als u geopereerd wordt vindt u het vast vanzelfsprekend dat u na de operatie bij pijn een pijnstiller krijgt. Toch is dit niet zo vanzelf sprekend bij dieren omdat zij niet praten. Maar ook dieren hebben pijn en geven dat via lichaamstaal aan. In onze praktijk vinden we pijnstilling erbij horen en daarom letten we heel nauwkeurig op tekenen van pijn bij onze patiënten. Blijkt het dier tekenen van pijn aan te geven passen wij onze behandeling aan en krijgt het dier en pijnstiller. Zo herstelt de patient sneller en voorkomen we angst dat  een trauma bij het dier kan veroorzaken.

Stagiares/co-assistenten:

Onze praktijk is een erkend opleidingspraktijk. Dit houdt in dat u regelmatig stagiaires in onze praktijk tegen zult komen net als co-assistenten van de faculteit diergeneeskunde. Uw huisdier wordt echter altijd door een van de 2 dierenartsen behandeld.


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT