030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Nieuwe website

De virtuele wereld verandert snel en als dynamisch bedrijf veranderen wij mee. Vanaf vandaag kunt u onze app downloaden en heeft onze website een totale make-over gekregen waardoor deze nu ook geschikt is voor uw mobiele telefoon.

Als ik terugdenk naar mijn eerste studentenjaar waarbij ons met veel bombarie de eerste computers werden voorgeschoteld, moet ik nu lachen. Het ware lompe dingen waar we even kort mee mochten spelen. Sindsdien zijn we wel heel erg vooruit gegaan.

Toen ik als pas afgestudeerde dierenarts overal ging waarnemen, werden de patiënten kaarten nog met de hand geschreven. Het was af en toe een waar zoeken. Kaarten die aan elkaar geniet waren als eigenaren meerdere dieren hadden en af en toe miste er zelfs een kaart.

De prijzen werden verder handmatig berekend wat allemaal extra tijd in beslag nam. Toen de BTW voor dierenartsen ingevoerd werd, kwamen er nog extra administratieve handelingen bij, waar menig dierenarts tegen op zag. Immers, we zijn niet als accountant opgeleid. We moesten per patiënt een kolom voor hoog en een aparte kolom voor laag BTW maken en aan het einde van de dag werden die twee kolommen dan bij elkaar opgeteld om aan het einde van de maand een totaal van te maken.

Eenmaal een eigen praktijk, was de wens naar een computer systeem er dus ook snel. Het probleem was echter dat er toentertijd geen programma bestond voor gezelschapsdierenpraktijken. Via een vriend kwam ik in contact met een programmeur die graag voor zichzelf wilde beginnen en zo ontstond het systeem waar ik nog steeds mee werk. Hij programmeerde en ik gaf adviezen over wat in de praktijk handig en nodig was. TNG applications werd zo geboren.

Ik liep al een tijd rond met de wens om een app te hebben en toen ik benaderd werd door Karim van LokaalGevonden werd de wens werkelijkheid. Ook de wens om onze website voor mobiele telefoons geschikt te maken kon gerealiseerd worden en daarna was het besluit snel genomen.

Ik hoop dat jullie als klant er veel plezier aan zullen beleven. Graag horen we wat jullie er van vinden en of jullie nog wensen hebben wat de website en app betreft. Wij zijn in ieder geval heel trots op het resultaat!

Gaby

2 Responses to Nieuwe website


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT