030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Goedendag!

Evelien Een nieuw gezicht in de praktijk; ik stel me graag even aan u voor.
Ik ben Eveline Snellen van Vollenhoven, en in 2014 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Gedurende het zwangerschapsverlof van Karin zult u mij tegenkomen op de maandag, woensdag en vrijdag. De andere dagen van de week ben ik werkzaam in een hele leuke kliniek in Rhenen.
Gedurende mijn studie heb ik meerdere jaren gewerkt in een Spoedkliniek voor huisdieren, en hier heb ik dan ook een bijzondere interesse opgedaan in “emergency and critical care” (patiënten die je tegen komt in de spoeddienst).
Naast alle leuke honden en katten die voorbijkomen, vind ik ook de kleine knagers een interessant onderdeel van mijn werk. Deze zal ik hier bij Dierenkliniek Lunetten dan ook genoeg voorbij zien komen!
Buiten mijn werk om ga ik graag een rondje hardlopen, wandelen in het bos, lui een wijntje drinken met vriendinnen, of knuffelen met mijn kat, Sarabi.
Sarabi (Salami voor intimi) is een eigenwijs klein monstertje dat ik sinds kitten in huis heb, ze is nu inmiddels 2,5 jaar oud.

 

Hopelijk tot ziens in Dierenkliniek Lunetten!

One Response to Goedendag!


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT