030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Onze dierenartsen en paraveterinairen

Dierenarts Gaby van den Berg

Dierenarts Gaby van den Berg

Inmiddels ben ik al 26 jaar dierenarts en hou ik nog zielsveel van dit vak.

Graag hou ik mijn kennis bij door continue aan bijscholing te doen via congressen, lezingen en met behulp van online nascholing van VetVisuals.

Mijn grootste passie is eigenlijk de interne geneeskunde omdat ik van de uitdagingen hou die deze patiënten mij geven. Maar ook het opereren schenkt mij voldoening. Het is altijd weer zo fijn om mee te mogen maken, dat een dier na een operatie weer helemaal opknapt. Omdat veel eigenaren van ratten de weg naar onze praktijk weten te vinden, heb ik inmiddels ook de nodige ervaring opgedaan in het opereren van deze kleine huisgenootjes. Zo heb ik al een groot aantal sterilisaties en andere, bij ratten veel voorkomende operaties kunnen doen, en zijn de ratjes op de dagen dat Karin er niet is ook in goede handen bij mij.

Zelf heb ik twee Heilige Birmanen, omdat de eigenwijsheid van katten me boeit. Dat eigengereide zie je ook terug in de kattengeneeskunde, aangezien katten heel anders zijn dan andere dieren en daarom ook anders bekeken moeten worden. Om me hier verder in te verdiepen ben ik dan ook al jaren lid van de Internationale katten vereniging ISFM (International Society for Feline Medicine) en de KNMvD.

Op onze praktijk houden we ook rekening met de uitgesproken behoeftes van katten en werken we zo veel mogelijk op een katvriendelijke manier.

Jammer genoeg is mijn laatste hond enige tijd geleden overleden. Hij bracht ons veel vreugde en als ik weer tijd heb komt er vast weer een hond in ons huis. Maar voor nu geniet ik van alle honden die elke dag bij ons in de praktijk zijn.

Dierenarts Karin Salomons

Dierenarts Karin Salomons

Ik ben Karin Salomons, dierenarts voor gezelschapsdieren alweer sinds september 2006. Ik heb na mijn afstuderen in verschillende praktijken gewerkt en ben sinds 1 augustus 2010 met veel plezier werkzaam bij dierenkliniek Lunetten en zit hier lekker op mijn plek.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het houden en fokken van tamme ratjes, mijn man deelt gelukkig mijn passie voor ratjes. We wonen sinds 2007 in Duiven en sindsdien is onze dierenbende uitgebreid met katten en honden. Ik zal ze allemaal aan jullie voorstellen, James is een stoere europesche korthaar en had altijd gezelschap van een grote Maine Coon kater tot deze ons plots moest verlaten. James is sinds september 2015 helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriend George en vriendin Abbygail. George en Abby zijn burmezen en ik kan alleen maar zeggen dat we heel blij met ze zijn, ze zijn simpelweg geweldig en hebben James weer gelukkig gemaakt. Verder wonen er hier nog Duitse Doggen, namelijk Tundra van ruim 3,5 jaar oud. Inmiddels heeft Tundra 2 nestjes gehad en hebben we van haar 1e nest 2 pups gehouden, namelijk Alice en (Ama)Deus, en uit haar laatste nest van 17 mei 2018 Babybelle. We hopen in de toekomst nog wel eens een nestje te fokken. We houden van wandelen met onze hondjes.

Dierenarts worden was mijn grote droom en die is werkelijkheid geworden. Het mooie aan het vak vind ik dat het zo afwisselend is, daarnaast trekken de bijzondere dieren en dan met name ratjes mij erg aan. Zo is ieder dier hoe groot of hoe klein dan ook van belang in mijn ogen.

Op 9 december 2015 is ons leven enorm verrijkt met de geboorte van onze Dochter, Eline. Ze is echt een heerlijk meisje, heel makkelijk en vrolijk. Al onze dieren vinden haar ook geweldig. Omdat ik vind dat we momenteel niet genoeg tijd hebben om ratjes te fokken is de rattery momenteel niet actief. Uiteraard hebben we nog wel een groepje ratten, ik kan me namelijk geen leven zonder ratjes voorstellen.

In september 2017 is Eline grote zus geworden van Hannah, Hannah is alweer bijna 1 jaar oud en net als haar zus een heerlijke eigenwijze dame.

Paraveterinair Petra Staal

Paraveterinair Petra Staal

Ik ben Petra Staal en inmiddels al weer 26 jaar in dit vak. Na lange tijd in Den Haag gewerkt te hebben was het tijd om verder te
gaan kijken en ben ik begonnen als freelancer paraveterinair, iets wat toen nog niet bestond.

Nadat een tijd een vaste baan en freelance werk gecombineerd te hebben was het tijd om een wens te laten uitkomen en een eigen dierenkliniek te starten. De afgelopen jaren heb ik dat met veel plezier gedaan.

Begin dit jaar ben ik weer begonnen met freelance te werken op verschillende praktijken, de afwisseling en het contact met collega’s is iets wat ik erg fijn vindt. Daarnaast begeleid ik paraveterinairen die als zelfstandig freelancer gaan werken.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, en ben ik graag in de tuin bezig. Thuis heb ik als huisdieren een adoptie hond uit Spanje Roy, een adoptie kat Wouter en de lieveling van mijn dochter de cavia Speedy.

Paraveterinair Jeanette Zandvliet

Paraveterinair Jeanette Zandvliet

Ik ben Jeanette Zandvliet  en ben de jongste telg bij Dierenkliniek Lunetten. Na eerst hier stage gelopen te hebben, ben ik na mijn afstuderen aan de opleiding paraveterinair te Helicon  MBO Nijmegen begonnen hier  te werken. Hiervoor heb ik ook de versnelde opleiding Diermanegement afgerond bij Aeres (Groenhorst) Barneveld.

Ik ben thuis opgegroeid met 3 Shih-Tzu’s genaamd Silly, Molly en River. Daarnaast  hebben we nog een Edelpapegaaipopje genaamd Nympho. Verder heb ik vroeger ook ratjes gehouden.

Het werk als paraveterinair is altijd afwisselend en maakt het zo’n leuke baan. De brede scala aan diersoorten die we hier behandelen maakt het nog leuker.
Heeft u een vraag dan sta ik u graag te woord en help ik u verder.

Paraveterinair Brenda

Paraveterinair Brenda

Mijn naam is Brenda. Voor sommige wellicht een bekend gezicht. Ik woon samen met mijn vriend, hond Linzy en kat Gibbs in Tiel. Ik ben een grote fan van honden, daarom ben ik kynologisch instructeur en run ik samen met mijn vriend een hondenschool. Naast dat ik paraveterinair ben, werk ik ook in een tandartspraktijk. Tandheelkunde zowel bij dieren als mensen vind ik de leukste tak binnen de gezondheidszorg.
Ik kom op de maandag bij dierenkliniek Lunetten werken. Tot dan!

Dierenfysiotherapeut Paula Avezaat

Dierenfysiotherapeut Paula Avezaat

Sinds kinds af aan ben ik dierenliefhebber geweest en wist toen al dat ik hier iets mee zou willen doen. 

Ik ben opgegroeid met 2 honden, een golden retriever en een kruising. Later is er een kat bij in komen wonen en kocht ik mijn eerste paard. Al deze dieren zijn er nu helaas niet meer. Nu besteed ik veel van mijn vrije tijd met mijn huidige paard en hond, een KWPN- er en een Friese Stabij. 

Gezien ik naast hobbymatig graag met dieren bezig was, wilde ik er graag mijn werk van maken. Ik ben toen begonnen met de studie paardenhouderijmanagement, welke ik heb afgerond. Hier wilde ik graag dieper op in gaan, dus ben ik fysiotherapie gaan studeren zodat ik dierenfysiotherapeut kon worden. In januari 2019 heb ik mijn diploma hiervoor gehaald en werk in nu ook met veel plezier in dit vak.

Meer informatie over Dierenfysiotherapie.

Stagiaire Nina

Stagiaire Nina

Ik ben Nina Kraan en zit op het Wellant College in Houten. Hier volg ik de mbo-opleiding paraveterinair niveau 4. Het is mijn tweede leerjaar, waarin we stage lopen bij een dierenartsenpraktijk. Tot eind april ben ik aanwezig bij Dierenkliniek Lunetten.

Ik ben zelf vroeger altijd bezig geweest met dieren. Ook keek ik altijd Animal Planet en andere dierenprogramma´s. Thuis hebben we drie heel leuke katten, maar later zou ik zelf een hond nemen. Het liefst een dobermann.


© Dierenkliniek Lunetten 2020