030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Onze dierenartsen en paraveterinairen

Dierenarts Gaby van den Berg

Dierenarts Gaby van den Berg

Inmiddels ben ik al 26 jaar dierenarts en hou ik nog zielsveel van dit vak.

Graag hou ik mijn kennis bij door continue aan bijscholing te doen via congressen, lezingen en met behulp van online nascholing van VetVisuals.

Mijn grootste passie is eigenlijk de interne geneeskunde omdat ik van de uitdagingen hou die deze patiënten mij geven. Maar ook het opereren schenkt mij voldoening. Het is altijd weer zo fijn om mee te mogen maken, dat een dier na een operatie weer helemaal opknapt. Omdat veel eigenaren van ratten de weg naar onze praktijk weten te vinden, heb ik inmiddels ook de nodige ervaring opgedaan in het opereren van deze kleine huisgenootjes. Zo heb ik al een groot aantal sterilisaties en andere, bij ratten veel voorkomende operaties kunnen doen, en zijn de ratjes op de dagen dat Karin er niet is ook in goede handen bij mij.

Zelf heb ik twee Heilige Birmanen, omdat de eigenwijsheid van katten me boeit. Dat eigengereide zie je ook terug in de kattengeneeskunde, aangezien katten heel anders zijn dan andere dieren en daarom ook anders bekeken moeten worden. Om me hier verder in te verdiepen ben ik dan ook al jaren lid van de Internationale katten vereniging ISFM (International Society for Feline Medicine) en de KNMvD.

Op onze praktijk houden we ook rekening met de uitgesproken behoeftes van katten en werken we zo veel mogelijk op een katvriendelijke manier.

Jammer genoeg is mijn laatste hond enige tijd geleden overleden. Hij bracht ons veel vreugde en als ik weer tijd heb komt er vast weer een hond in ons huis. Maar voor nu geniet ik van alle honden die elke dag bij ons in de praktijk zijn.

Dierenarts Karin Salomons

Dierenarts Karin Salomons

Ik ben Karin Salomons, dierenarts voor gezelschapsdieren alweer sinds september 2006. Ik heb na mijn afstuderen in verschillende praktijken gewerkt en ben sinds 1 augustus 2010 met veel plezier werkzaam bij dierenkliniek Lunetten en zit hier lekker op mijn plek.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het houden en fokken van tamme ratjes, mijn man deelt gelukkig mijn passie voor ratjes. We wonen sinds 2007 in Duiven en sindsdien is onze dierenbende uitgebreid met katten en honden. Ik zal ze allemaal aan jullie voorstellen, James is een stoere europesche korthaar en had altijd gezelschap van een grote Maine Coon kater tot deze ons plots moest verlaten. James is sinds september 2015 helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriend George en vriendin Abbygail. George en Abby zijn burmezen en ik kan alleen maar zeggen dat we heel blij met ze zijn, ze zijn simpelweg geweldig en hebben James weer gelukkig gemaakt. Verder wonen er hier nog Duitse Doggen, namelijk Tundra van ruim 3,5 jaar oud. Inmiddels heeft Tundra 2 nestjes gehad en hebben we van haar 1e nest 2 pups gehouden, namelijk Alice en (Ama)Deus, en uit haar laatste nest van 17 mei 2018 Babybelle. We hopen in de toekomst nog wel eens een nestje te fokken. We houden van wandelen met onze hondjes.

Dierenarts worden was mijn grote droom en die is werkelijkheid geworden. Het mooie aan het vak vind ik dat het zo afwisselend is, daarnaast trekken de bijzondere dieren en dan met name ratjes mij erg aan. Zo is ieder dier hoe groot of hoe klein dan ook van belang in mijn ogen.

Op 9 december 2015 is ons leven enorm verrijkt met de geboorte van onze Dochter, Eline. Ze is echt een heerlijk meisje, heel makkelijk en vrolijk. Al onze dieren vinden haar ook geweldig. Omdat ik vind dat we momenteel niet genoeg tijd hebben om ratjes te fokken is de rattery momenteel niet actief. Uiteraard hebben we nog wel een groepje ratten, ik kan me namelijk geen leven zonder ratjes voorstellen.

In september 2017 is Eline grote zus geworden van Hannah, Hannah is alweer bijna 1 jaar oud en net als haar zus een heerlijke eigenwijze dame.

Paraveterinair Vera van Gemert

Paraveterinair Vera van Gemert

Hallo, mijn naam is Vera. Sommigen zullen mij misschien nog herkennen. Vorig jaar was ik al te vinden in de praktijk. Eerst als stagiaire, daarna als invaller in de vakantie. Nu gaan jullie mij nog veel vaker zien. Ik kom werken voor Wesley die een andere baan heeft gevonden. Vanaf 16 juni werk ik dagelijks in de praktijk. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn vriend. We hebben ook een stuk of 10 ratjes waar ik hobbymatig af en toe een nestje mee fok. Ik heb er heel veel zin in om te beginnen als paraveterinair in Lunetten.

Paraveterinair Petra Staal

Paraveterinair Petra Staal

Ik ben Petra Staal en inmiddels al weer 26 jaar in dit vak. Na lange tijd in Den Haag gewerkt te hebben was het tijd om verder te
gaan kijken en ben ik begonnen als freelancer paraveterinair, iets wat toen nog niet bestond.

Nadat een tijd een vaste baan en freelance werk gecombineerd te hebben was het tijd om een wens te laten uitkomen en een eigen dierenkliniek te starten. De afgelopen jaren heb ik dat met veel plezier gedaan.

Begin dit jaar ben ik weer begonnen met freelance te werken op verschillende praktijken, de afwisseling en het contact met collega’s is iets wat ik erg fijn vindt. Daarnaast begeleid ik paraveterinairen die als zelfstandig freelancer gaan werken.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, en ben ik graag in de tuin bezig. Thuis heb ik als huisdieren een adoptie hond uit Spanje Roy, een adoptie kat Wouter en de lieveling van mijn dochter de cavia Speedy.

Invalster Ingrid

Invalster Ingrid

Na enkele jaren theaterdocentopleiding koos Ingrid Borgmann voor de opleiding tot paraveterinair bij de LOI waar ze in 2003 haar diploma behaalde. Na twee waarnemingen werkte ze van oktober 2004 tot juli 2011 bij Dierenkliniek De Saen in Zaandam. Toen vond ze een nieuwe uitdaging bij de Spoedkliniek voor Dieren Amsterdam. Om haar kennis op het gebied van spoed en intensieve zorg te vergroten volgde ze in 2014 en 2015 de Amerikaanse studie tot Veterinary Technician Specialist Emergency and Critical Care.

Sinds november  2017 werkt Ingrid Borgmann als freelance paraveterinair. Ze valt in bij eerste en tweedelijns praktijken in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bij alle voorkomende werkzaamheden. Ook geeft ze lezingen en trainingen op het gebied van eerste hulp en intensieve zorg.

Thuis deelt Ingrid met haar man en kat Fien. Ook heeft ze veel plezier gehad met haar ratten en kippen. Haar man is onlangs een biologische stadsboerderij begonnen met geiten, kippen, varens en een tuin, dus een verhuizing staat op de planning.

Ingrid zal ons van eind november tot ongeveer half februari 2019 ondersteunen, voornamelijk op de dinsdag en vrijdag.

Stagiaire Jeanette Zandvliet

Stagiaire Jeanette Zandvliet

Hallo! Ik ben Jeanette Zandvliet, 23 jaar en zit momenteel in het 3e jaar van de opleiding tot dierenartsassistente op Helicon MBO Nijmegen. Hiervoor heb ik de versnelde opleiding Diermanegement afgerond bij Aeres (Groenhorst) Barneveld. Vanaf midden november tot en met begin februari zal ik stage lopen bij Dierenkliniek Lunetten en zal ik hier te vinden zijn van dinsdags tot en met vrijdags.

Bij mijn moeder thuis hebben we 3 Shih-Tzu’s genaamd Silly, Molly en River en we hebben nog een Edelpapegaaipopje genaamd Nympho. Tot voor kort hebben we ook altijd thuis ratjes gehad, maar die hebben we nu helaas niet meer.

Ik hoop veel dieren te kunnen helpen tijdens mijn stageperiode hier en heb er veel zin in om hier nieuwe dingen te kunnen leren!

Stagiaire Jeanine Stooker

Stagiaire Jeanine Stooker

Mijn naam is Jeanine Stooker en ik ben 21 jaar. Op dit moment studeer ik paraveterinair op het Wellant college in Houten en ook heb ik opleiding dierverzorging niveau 3 afgerond op deze school. Vanaf 11 februari tot 26 april ben ik te vinden op Dierenkliniek Lunetten van maandags tot en met vrijdags. Ook in Juli ben ik vijf dagen in de week op de kliniek. Ik heb al best veel ervaring met hond en kat, maar bijna geen ervaring met knaagdieren, konijnen en reptielen. Ik denk dat ik daarom heel veel ga leren op deze stage en heb er super veel zin in!! Zelf ben ik ook helemaal gek met vogels en ben dan ook al drie jaar vrijwilligster op de vogelopvang. Thuis hebben we vijf katten en twee kippen. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten (lacrosse) en uit te gaan met vrienden. Ik hoop tijdens deze leuke stage veel te leren en veel dieren te kunnen helpen.


© Dierenkliniek Lunetten 2019