030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Nieuws

Open middag dierendag

27-09-2016
Dierenarts Gaby van den Berg en haar medewerkers van Dierenkliniek Lunetten zijn enorm trots u te mogen mededelen dat zij als eerste dierenkliniek in Nederland de Emmett techniek voor honden kan aanbieden! Gaby van den Berg, dierenarts van Dierenkliniek Lunetten en Marco Wiegers van De Oude Smederij, ervaren Emmett-practitioner voor mensen en honden, zijn namelijk een unieke samenwerking gestart, waarbij zij eigenaren de mogelijkheid bieden hun hond te laten behandelen in de praktijk van Dierenkliniek Lunetten.

Huisdieren Zorgplan

05-09-2016
Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma wat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag via automatische incasso. Daarvoor ontvangt uw huisdier preventieve gezondheidszorg. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen. Lees meer…

Titerbepaling

05-09-2016
Een titerbepaling, ook wel titreren genoemd, is een eenvoudige test waarmee we aan de hand van slechts enkele druppels bloed kunnen checken of uw huisdier nog voldoende beschermd is tegen bepaalde ziektes waar we normaal gesproken tegen enten. Is je dier voldoende beschermd dan is de enting tegen die ziekte op dat moment dus niet nodig. Zo kunnen we pas echt op maat gaan enten. Lees meer…

sinterklaas

Sint krijgt hulp

December is een dure maand, dat geldt voor iedereen. We begrijpen dan ook heel goed dat het soms erg lastig is om alle eindjes aan elkaar te knopen. Helaas zien we in deze periode dan ook nogal eens dat baasjes de broodnodige zorg voor hun huisdier noodgedwongen eerder uitstellen. Daarom willen we vanaf 15 november gedurende 2 maanden iets extra’s doen voor de dieren van wie het baasje rond moeten komen van een minimum inkomen. Op deze manier hopen we de dieren de hulp te kunnen geven die ze nodig hebben.

Wanneer u rond moet komen van een minimum inkomen of een uitkering op bijstandsniveau, dan kunt u in aanmerking komen voor 20% korting op consulten, handelingen, operaties en ingrepen voor maximaal twee huisdieren per eigenaar.

Om hier voor in aanmerking te kunnen komen hebben wij bij elk nieuw bezoek één van de volgende bewijzen nodig:

  1. Uitkeringsspecificatie die niet ouder is dan 1 maand
  2. Of salarisstrook van de afgelopen 2 maanden
  3. Of bankafschrift van de afgelopen 2 maanden

Daarnaast vragen wij u om bij ieder bezoek een geldig legitimatiebewijs te laten zien. Dat kan zijn een paspoort, een legitimatie kaart of een rijbewijs. Tevens kunnen wij u vragen om een bewijs van uw woonadres met dezelfde naam als op het identiteitsbewijs vermeld staat. Dit bewijs kan een aan u geadresseerde brief zijn van bijvoorbeeld de uitkeringsinstantie, uw bank of werkgever.

Tenslotte kunnen alleen honden en katten die voorzien zijn van een chip in aanmerking komen voor ons sociale tarief.
Wij vragen u om bij het maken van de afspraak door te geven dat u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid van ons sociale tarief, zodat we extra tijd kunnen inplannen voor het controleren van de papieren.

Wanneer u twijfelt of u in aanmerking komt, of niet zeker weet welke papieren u mee moet nemen, belt u dan gerust. Wij staan u graag te woord.

U kunt hier zelf nakijken of u in aanmerking komt voor ons sociale tarief. De korting van het sociale tarief geldt niet voor medicijnen, voer en andere producten. Ook geldt de korting niet samen met andere tijdelijke kortingsacties.

Op al onze handelingen zijn de algemene voorwaarden van de KNMvD van toepassing.  Deze kunt u hier lezen: Algemene voorwaarden KNMvD.


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT