030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Archives

Gedragstherapeut Connie van Leeuwen

november 22, 2021

Al snel begon ik mij te interesseren voor diergedrag. Honden maar ook paarden waren voor mij erg interessant. Ik heb een aantal opleidingen en cursussen gevolgd omdat ik geprikkeld werd door mijn interesse. En nog steeds blijf ik ontwikkelingen volgen en leer ik bij.

De afgelopen 15 jaar werk ik vrij intensief als gedragstherapeut voor honden. Het blijft erg leuk om samen met de baasjes een hond die het even moeilijk heeft te helpen om een fijner toekomst tegemoet te gaan en te zien hoe blij de hond en de baasje worden van de verbetering, die komt door middel van advies en steun vanuit de gedragstherapie.

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Gedragstherapeut Connie van Leeuwen

Dierenfysiotherapeut Paula Avezaat

september 17, 2019

Sinds kinds af aan ben ik dierenliefhebber geweest en wist toen al dat ik hier iets mee zou willen doen. 

Ik ben opgegroeid met 2 honden, een golden retriever en een kruising. Later is er een kat bij in komen wonen en kocht ik mijn eerste paard. Al deze dieren zijn er nu helaas niet meer. Nu besteed ik veel van mijn vrije tijd met mijn huidige paard en hond, een KWPN- er en een Friese Stabij. 

Gezien ik naast hobbymatig graag met dieren bezig was, wilde ik er graag mijn werk van maken. Ik ben toen begonnen met de studie paardenhouderijmanagement, welke ik heb afgerond. Hier wilde ik graag dieper op in gaan, dus ben ik fysiotherapie gaan studeren zodat ik dierenfysiotherapeut kon worden. In januari 2019 heb ik mijn diploma hiervoor gehaald en werk in nu ook met veel plezier in dit vak.

Meer informatie over Dierenfysiotherapie.

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Dierenfysiotherapeut Paula Avezaat

Paraveterinair Petra Staal

mei 2, 2019

Er is een tijd van komen en gaan maar ook weer niet helemaal. Petra gaat haar vleugels uitslaan door als paraveterinair volledig waarnemingen te gaan doen. Het goede nieuws is dat ze ons blijft helpen als invaller dus u zult haar nog steeds zo nu en dan tegenkomen in onze praktijk.

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Paraveterinair Petra Staal


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT