030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Archives

Stagiaire Marith Groenenberg

april 16, 2024
Hallo, ik ben Marith. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar van de opleiding paraveterinair op Yuverta in Nijmegen.
Ik loop nu in Lunetten voor het eerst stage in een dierenkliniek!
Zelf heb ik twee honden, Engelse Cocker Spaniëls en een konijntje bij mij thuis in Gorinchem.
Ik kijk ernaar uit om meer te leren over het vak tijdens deze stage!

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Stagiaire Marith Groenenberg

Stagiaire Jinte Bos

september 4, 2023

Hi,

Mijn naam is Jinte, 20 jaar jong en ik woon in Zaltbommel. Hier heb ik zelf een Berner Sennen hond van 5 jaar. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding tot Paraveterinair en mag in deze leuke praktijk stage komen lopen!

U kunt mij tegenkomen in de praktijk tot 10 november dit jaar

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Stagiaire Jinte Bos

Paraveterinair Amy van der Pas

juni 28, 2022

Hallo, mijn naam is Amy. Ik ben 23 jaar oud en ik woon samen met mijn huisdieren hier in de binnenstad. Ik heb een hond, een kakariki, een gekko, een kameleon, een hamster en wat vissen. Een heleboel dus! Ik hoef dus niet te vertellen dat ik erg veel van dieren hou. Sinds dat ik klein ben heb ik al huisdieren en was het mijn droom om ooit van mijn passie mijn werk te maken.

Na een leuke studie van 4 jaar heb ik mijn diploma gehaald voor paraveterinair en ben ik ook te vinden in de dierenkliniek. Ik kan het met alle diersoorten goed vinden en kijk er dus ook erg naar uit om alle huisdieren van dierenkliniek Lunetten te ontmoeten.

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Paraveterinair Amy van der Pas

Paraveterinair Manuëla Kroft

april 1, 2021

Ik ben Manuëla, sinds april 2021 ben ik komen werken bij Dierenkliniek Lunetten. Je kunt me vaak vinden achter de balie of de telefoon. Ook vind ik het heel leuk om op facebook en instagram leuke dagelijkse dingen te delen met jullie.

Huisdierenvoeding is mijn grote passie, hier ben ik dagelijks mee bezig. In 2020 heb ik mijn diploma behaald voor voedingsconsulent. Daarna heb ik nog meerdere aanvullende nascholingen gedaan om hier nog meer over te leren en verdiep ik me zeker wekelijks in boeken, voerfabricanten en interessante webinars. De voeding consulten worden ook bij mij ingepland op de praktijk van maandag t/m donderdag. Samen kijken we wat de beste keuze voer is voor het dier.

Ik woon samen met mijn vriend Willem, hamsters en mijn lieve Whippet Odin in Barneveld. Hier zijn wij begin 2020 naartoe verhuisd vanuit Badhoevedorp. In mijn vrije tijd zit ik zeker niet stil. Zo ben ik voor de hobby model en kledingontwerpster. Ook vind ik het hartstikke leuk om te tuinieren en klussen in huis.

 

 

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Paraveterinair Manuëla Kroft

Paraveterinair Jeanette Zandvliet

mei 2, 2019

Ik ben Jeanette Zandvliet. Na eerst hier stage gelopen te hebben, ben ik na mijn afstuderen aan de opleiding paraveterinair te Helicon  MBO Nijmegen begonnen hier  te werken. Hiervoor heb ik ook de versnelde opleiding Diermanegement afgerond bij Aeres (Groenhorst) Barneveld.

Ik ben thuis opgegroeid met 3 Shih-Tzu’s genaamd Silly, Molly en River. Daarnaast  hebben we nog een Edelpapegaaipopje genaamd Nympho. Verder heb ik vroeger ook ratjes gehouden.

Het werk als paraveterinair is altijd afwisselend en maakt het zo’n leuke baan. De brede scala aan diersoorten die we hier behandelen maakt het nog leuker.
Heeft u een vraag dan sta ik u graag te woord en help ik u verder.

Posted in | Reacties uitgeschakeld voor Paraveterinair Jeanette Zandvliet


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT