030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Paraveterinair Marije van der Sluis

Mijn naam is Marije van der Sluis en ik woon sinds dit jaar samen met mijn vriend in het mooie Utrecht. Wij hebben een Syrische hamster genaamd Fudgy en binnenkort mogen wij puppy Teddy in ons gezin verwelkomen. Teddy is een Cardigan Welsh Corgi mix.

Oorspronkelijk kom ik uit Drenthe, waar ik sinds kleins af aan ben opgegroeid tussen de dieren. Zo hadden wij thuis katten, honden en paarden. Sinds de middelbare school wist ik dat ik een medisch beroep wilde uitoefenen en daarnaast wilde ik graag met dieren werken. Zodoende kwam ik uit bij de opleiding paraveterinair. Na het behalen van mijn havo diploma heb ik bij het Groenhorst College Barneveld het havisten traject tot paraveterinair afgerond. Hierna heb ik de HBO studie verloskunde gevolgd, maar uiteindelijk begon ik het werken met dieren toch erg te missen en ben ik zodoende terug gekeerd naar de veterinaire sector.

Ik kijk er erg naar uit om bij dierenkliniek Lunetten te komen werken. Het feit dat er naast de standaard gezelschapsdieren ook veel knaagdieren worden behandeld maakt het voor mij extra leuk en interessant!


© Dierenkliniek Lunetten 2023  | webhosting: Crooijmans ICT