030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Dierenarts Karin Salomons

Ik ben Karin Salomons, dierenarts voor gezelschapsdieren alweer sinds september 2006. Ik heb na mijn afstuderen in verschillende praktijken gewerkt en ben sinds 1 augustus 2010 met veel plezier werkzaam bij dierenkliniek Lunetten en zit hier lekker op mijn plek.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het houden en fokken van tamme ratjes, mijn man deelt gelukkig mijn passie voor ratjes. We wonen sinds 2007 in Duiven en sindsdien is onze dierenbende uitgebreid met katten en honden. Ik zal ze allemaal aan jullie voorstellen, James is een stoere europesche korthaar en had altijd gezelschap van een grote Maine Coon kater tot deze ons plots moest verlaten. James is sinds september 2015 helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriend George en vriendin Abbygail. George en Abby zijn burmezen en ik kan alleen maar zeggen dat we heel blij met ze zijn, ze zijn simpelweg geweldig en hebben James weer gelukkig gemaakt. Verder wonen er hier nog Duitse Doggen, namelijk Tundra van ruim 3,5 jaar oud. Inmiddels heeft Tundra 2 nestjes gehad en hebben we van haar 1e nest 2 pups gehouden, namelijk Alice en (Ama)Deus, en uit haar laatste nest van 17 mei 2018 Babybelle. We hopen in de toekomst nog wel eens een nestje te fokken. We houden van wandelen met onze hondjes.

Dierenarts worden was mijn grote droom en die is werkelijkheid geworden. Het mooie aan het vak vind ik dat het zo afwisselend is, daarnaast trekken de bijzondere dieren en dan met name ratjes mij erg aan. Zo is ieder dier hoe groot of hoe klein dan ook van belang in mijn ogen.

Op 9 december 2015 is ons leven enorm verrijkt met de geboorte van onze Dochter, Eline. Ze is echt een heerlijk meisje, heel makkelijk en vrolijk. Al onze dieren vinden haar ook geweldig. Omdat ik vind dat we momenteel niet genoeg tijd hebben om ratjes te fokken is de rattery momenteel niet actief. Uiteraard hebben we nog wel een groepje ratten, ik kan me namelijk geen leven zonder ratjes voorstellen.

In september 2017 is Eline grote zus geworden van Hannah, Hannah is alweer bijna 1 jaar oud en net als haar zus een heerlijke eigenwijze dame.


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT