030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Steriliseren hond Utrecht? Dan bent u bij dierenkliniek Lunetten aan het juiste adres. De praktijk in Lunetten bestaat sinds 1991. In al die jaren hebben we als dierenartsen natuurlijk al heel wat beleefd met eigenaren en hun dieren. Soms hele leuke momenten en soms ook hele trieste momenten, vooral wanneer er afscheid genomen werd van een dierbaar huisdier. Via onze herdenkplaats kunt u lezen over een aantal van onze ervaringen.

In onze dierenartsenpraktijk in Lunetten, proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken en ruimte te maken voor een persoonlijke benadering.

Steriliseren hond Utrecht

Voor ons staan het dier en de eigenaar op de voorgrond.  We zijn dier- en klantvriendelijk  en nemen daarom ruim de tijd om samen met u  behandelingen te bespreken. Soms kan dit ook betekenen dat de beste keuze geen behandeling is, bijvoorbeeld als uw dier te veel lijdt. Omdat we streven naar de beste oplossing voor u en uw dier, is de benadering persoonlijk. Om stress te voorkomen  houden we rekening met een rustige omgeving. Dit is mogelijk omdat we op afspraak  werken.

Wij streven naar duurzaamheid. Zo recyclen wij zo veel mogelijk producten binnen onze praktijk. Daarnaast geven we verantwoord medicijn gebruik om resistentie vorming tegen bepaalde medicijnen zoals antibiotica tegen te gaan

De praktijk

Wij werken volledig op afspraak en zijn vanaf 09:00 uur ’s morgens tot 19:00 uur ’s avonds telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. De kliniek is gevestigd in Utrecht Lunetten maar u kunt bij ons terecht vanuit de gehele omgeving zoals Nieuwegein of Bunnik.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u ons tijdens onze openingstijden opbellen op tel. nr. 030 289 89 39. We kunnen u dan vast vertellen of er iets is dat u al zelf kunt doen . Verder geeft het ons de gelegenheid om ons voor te bereiden op uw komst en eventuele benodigde spullen klaar te leggen.

Buiten onze openingstijden krijgt u een antwoordapparaat waarop te horen is dat u voor spoedgevallen terecht kunt bij Spoedkliniek Utrecht. Zodoende bent u indien nodig verzekerd van 24 uur per dag diergeneeskundige zorg.

Dus, Steriliseren hond Utrecht? Neem snel contact met ons op.


Diergeneeskunde Utrecht

_________________________________________________________________________________________________________


© Dierenkliniek Lunetten 2024  | webhosting: Crooijmans ICT