030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Open middag dierendag

Unieke samenwerking

marco-emmett-3emmett

Dierenarts Gaby van den Berg en haar medewerkers van Dierenkliniek Lunetten zijn enorm trots u te mogen mededelen dat zij als eerste dierenkliniek in Nederland de Emmett techniek voor honden kan aanbieden! Gaby van den Berg, dierenarts van Dierenkliniek Lunetten en Marco Wiegers van De Oude Smederij, ervaren Emmett-practitioner voor mensen en honden, zijn namelijk een unieke samenwerking gestart, waarbij zij eigenaren de mogelijkheid bieden hun hond te laten behandelen in de praktijk van Dierenkliniek Lunetten.

EMMETT Techniek, hoe werkt het?

Emmett Techniek maakt gebruik van de huid als touchscreen – ook zeer gevoelig. Om te activeren is er slechts lichte druk van een vinger nodig. Bij de juiste druk op de juiste positie opent een app zich. Zo reageert ons lichaam, en dat van dieren, ook op de activering van de specifieke Emmett punten. De therapeut geeft via de fascia een impuls, waarop het lichaam een corrigerende actie kan laten volgen. Blokkades kunnen worden opgelost, spieren kunnen zich ontspannen, het lichaam komt beter in balans. Het resultaat is vaak onmiddellijk merkbaar of zelfs zichtbaar.
kennismakingsmiddag

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn naar deze geheel nieuwe en uiterst snelle en zachte techniek dan kunt u op dierendag, dinsdag 4 oktober tussen 16:00 uur en 19:00 uur vrijblijvend bij ons binnen lopen op onze open middag om kennis te maken met de Emmett-techniek voor honden. Indien u uw hond wil meenemen, laat ons dit dan even van te voren weten.

Presentatie Lichaamstaal bij katten

Op dierendag hebben wij natuurlijk niet alleen aandacht voor honden, maar ook voor andere dieren. Zo komt Liesbeth Puts, ervaren kattengedragstherapeute op dinsdag 4 oktober een aantal presentaties geven over de lichaamstaal van katten. Wanneer u altijd al heeft willen weten wat uw kat u nou probeert duidelijk te maken door middel van haar opgeheven of zwiepende staart, het opzij draaien van haar oren of het dichtknijpen van haar ogen, dan bent u van harte welkom om deze presentaties bij te wonen. Liesbeth zal om 17.30 uur en 18.30 uur een presentatie geven op onze praktijk waarin ze u kennis laat maken met de bijzondere wijze waarop uw kat niet alleen met soortgenoten communiceert maar ook u van alles probeert duidelijk te maken. Dit zal de relatie met uw kat zeker ten goede komen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen aan Liesbeth te stellen over het gedrag van uw kat. Indien u een specifieke vraag heeft over uw kat, maak dan van te voren een filmpje waarop het gedrag duidelijk te zien is.

liesbeth-puts

Programma dierendag Dierenkliniek Lunetten

16:00 Opening
16:30 Marco Wiegers, Emmett techniek voor honden
17:00 Presentatie Huisdieren Zorgplan Dierenkliniek Lunetten
17:30 presentatie Liesbeth Puts, lichaamstaal bij katten
18:00 Marco Wiegers, Emmett techniek voor honden
18:30 presentatie Liesbeth Puts, lichaamstaal bij katten
19:00 Afsluiting


© Dierenkliniek Lunetten 2020