030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Corona

In verband met de Coronabesmettingen hebben wij onze regels aangepast en nieuwe maatregelen moeten instellen. Wij hopen op uw begrip om zo de gezondheid van ons personeel en tegelijkertijd de zorg voor uw huisdier te waarborgen.

Wij handhaven de RIVM richtlijnen. We houden dus minimaal 1,5 meter afstand. Wij zullen u vragen of u, uw familie en/of degene die het huisdier brengt ziek is (of geweest is) of dat u de afgelopen week contact heeft gehad met iemand die Corona heeft. Wij vragen dat degene die het huisdier brengt een mondmasker omdoet bij het betreden van ons pand. Indien u zelf ziek bent, meldt u dit dan aan de telefoon zodat wij maatregelen kunnen nemen en telefonisch kunnen kijken hoe wij uw huisdier het beste kunnen helpen.

Wij vragen u als cliënt om met 1 persoon met uw huisdier in de wachtkamer plaats te nemen. Als dit niet mogelijk is vragen wij u, om ons dit van te voren te laten weten.

In de wachtkamer staat een desinfectiezuil, graag uw handen ontstmetten bij binnenkomst.

Bij binnenkomst zullen wij u geen hand geven.

In de wachtkamer nemen wij het dier van u over, zelf blijft u in de wachtruimte wachten. De dierenarts komt met u overlegen wat de klachten zijn. Wij houden hierbij 1,5 meter afstand.

Wilt u medicijnen of voer komen ophalen, geef dit dan per mail of telefonisch aan ons door, zodat wij de producten van te voren klaar kunnen leggen, dit om het moment van contact zo kort mogelijk te houden. Indien u dit per mail aanvraagt zullen wij u per mail laten weten wanneer u het kunt komen ophalen. Laat u het telefonisch aan ons weten, dan krijgt u meteen een moment door voor het ophalen.

Bij het afrekenen vragen wij u via pin af te rekenen en voor het gebruik van het pin apparaat uw handen met de fles sterilium te desinfecteren. Deze staat bij de balie.

Door deze bijzondere omstandigheden kan het zijn dat wij onze openingsuren moeten bijstellen. Wij zullen dit dan op facebook en op onze website zetten, houdt u daarom deze  in de gaten.

Samen met u gaan wij zorgen om zo goed mogelijk de gezondheid van uw huisdier te kunnen blijven waarborgen. Om besmettelijke ziekten te voorkomen blijven we de vaccinaties geven. Momenteel worden er verschillende te vaccineren ziekten bij honden en katten in Nederland geconstateerd (parvo, ziekte van weil en kattenziekte). Ook voor konijnen is het van belang de vaccinaties te blijven geven.

We hopen voor uw begrip in deze bijzondere tijd.

Team Dierenkliniek Lunetten.


© Dierenkliniek Lunetten 2021  | webhosting: Crooijmans ICT