030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Corona

Versoepelingen Coronamaatregelen vanaf 26 juni 2021. In verband met de versoepelingen in de Coronamaatregelen, hebben wij onze regels aangepast en nieuwe maatregelen ingesteld. Wij hopen op uw begrip om zo de gezondheid van ons personeel en tegelijkertijd de zorg voor uw huisdier te waarborgen. 

Wij handhaven de RIVM richtlijnen. Met ingang van zaterdag 26 juni 2021 kunnen wij gelukkig de Corona maatregelen versoepelen. Dit houdt in dat zolang er 1,5 meter afstand gehouden kan worden, er geen neus- en mondmasker gedragen hoeft te worden. Wij vragen u daarom waar mogelijk 1,5 meter afstand te houden in de wacht- en behandelkamer en indien dit niet mogelijk is, om het neus- en mondmasker op de correcte manier te dragen.

Wij vragen u indien u, uw familie en/of degene die het huisdier brengt, Corona of Corona-gerelateerde klachten heeft of onlangs heeft gehad, dit ons van tevoren telefonisch te laten weten zodat wij de juiste maatregelen kunnen hanteren en kijken hoe wij uw huisdier het beste kunnen helpen.

Wij vragen u als cliënt om zo veel mogelijk met 1 persoon met uw huisdier in de wachtkamer plaats te nemen. In de wachtkamer staat een desinfectiezuil waarmee u uw handen kunt ontsmetten bij binnenkomst. Bij binnenkomst zullen wij u geen hand geven. Bij het afrekenen vragen wij u zo veel mogelijk via pin af te rekenen en voor het gebruik van het pin apparaat uw handen met de fles Sterillium te desinfecteren.

We hopen voor uw begrip in deze bijzondere tijd.

Team Dierenkliniek Lunetten


© Dierenkliniek Lunetten 2021  | webhosting: Crooijmans ICT