030 2898939

Uw dierenarts in Utrecht

Bel ons voor een afspraak of bij spoed: 030-2898939
Openingstijden: ma t/m vrij: 09:00 – 19:00 uur en do: 09:00 – 18:00 uur
Adres: Kampereiland 13-15, 3524 CZ Utrecht
Contactgegevens & routebeschrijving

Corona

In verband me de coronabesmettingen hebben wij onze regels aangepast en nieuwe maatregelen moeten instellen. Wij hopen op uw begrip om zo de gezondheid van ons personeel en tegelijkertijd de zorg voor uw huisdier te waarborgen.

Wij vragen u als cliënt het volgende:

  • U mag met maximaal 1 persoon met het huisdier binnen komen in de praktijk.
  • Bij binnenkomst in de wachtkamer staat een fles met sterilium, wij vragen u uw handen hiermee te desinfecteren.

Bij binnenkomst zullen wij u geen hand geven.

Uw huisdier wordt door het personeel vast gehouden. U wordt gevraagd 2 m afstand van ons te houden.

Er mag maximaal 1 persoon in de wachtkamer aanwezig zijn. Staat er iemand in de wachtkamer vragen wij u geduld te hebben en buiten te wachten.

Indien u zelf ziek bent, meldt u dit dan aan de telefoon zodat wij maatregelen kunnen nemen en telefonisch kunnen kijken hoe wij uw huisdier het beste kunnen helpen.

Wilt u medicijnen of voer komen ophalen, geef dit dan per mail of telefonisch door aan ons  zodat wij de producten van te voren klaar kunnen leggen dit om het moment van contact zo kort mogelijk te houden. Indien u dit per mail aanvraagt zullen wij u per mail laten weten wanneer u het kunt komen ophalen. Laat u het telefonisch aan ons weten krijgt u meteen een moment door van het ophalen.

Bij het afrekenen vragen wij u via pin af te rekenen en voor het gebruikt van het pin apparaat uw handen opnieuw met sterilium te desinfecteren.

Niet met spoed noodzakelijke behandelingen zoals entingen zullen wij zo veel mogelijk uitstellen. Eventueel al gemaakte afspraken laten wij staan of wij nemen contact hierover met u op.

Door deze bijzondere omstandigheden kan het zijn dat wij onze openingsuren moeten bijstellen. Wij zullen dit dan via facebook en onze website laten weten, houdt u daarom onze facebook in de gaten.

Samen met u gaan wij zorgen om zo goed mogelijk de gezondheid van uw huisdier te kunnen blijven waarborgen. We hopen voor uw begrip in deze bijzondere tijd.

Team Dierenkliniek Lunetten.


© Dierenkliniek Lunetten 2020